Ce tipuri de camere am nevoie?

Camere de interior

Camerele pentru interior sunt mai mici și sunt realizate, de regulă, din material plastic. Acestea pot fi ușor integrate în locuință, birou, magazin, iar design-ul este unul elegant. Monitorizarea angajaților sau clienților se face respectând legislația în vigoare cu privire la protecția datelor cu caracter personal.

Camere de exterior

Camerele pentru exterior sunt mai rezistente, fiind concepute pentru a rezista la condițiile climatice (umiditate, frig, temperaturi ridicate), dar și la lovituri. Cele mai multe vin cu o protecție suplimentară din metal, pentru a fi și mai greu de distrus. În funcție de model, acestea pot asigura vizibilitate pe timp de noapte. Distanța până la care poate înregistra diferă în funcție de model.

Dorești mai multe informații?

Contactează-ne telefonic!

0741 498 702

Trimite-ne un e-mail!

office@gyrtvsecurity.ro

DVR și HDD pentru stocare

DVR sau Digital Video Recorder este soluția hardware care înregistrează imaginile surprinse pe camerele de supraveghere. Acestea sunt de mai multe tipuri, incluzând posibilitatea de a conecta simultan 2 , 4, 8, 16 sau 32 camere, în funcție de model și necesitate. HDD/Hard Disk-ul este suportul fizic pe care se stochează imaginile. În funcție de capacitatea acestuia (1Tb, 2Tb etc) dar și de numărul de camere, DVR-ul poate înregistra până la 30/60 zile.

Camerele de supraveghere

Alegerea unui sistem de supraveghere necesită recomandarea unui specialist. Fie că vorbim de camere de interior sau exterior, cu vedere nocturna sau nu, lentilă fixă sau varifocală, de tip dome sau ascunsă, varietatea acestora poate descuraja orice cumpărător. De aceea, recomandam analiza locației și vă oferim cele mai bune sfaturi pentru alegerea produselor potrivite pentru nevoile dumneavoastră.

Nu ezitați sa ne contactați!

SURSă, cabluri și accesorii

Deși, la prima vedere sistemele de supraveghere pot părea simple, acestea sunt foarte complexe, necesită cunoștințe complexe de rețelistică și mai mult decât camere și DVR la instalare. Sursa de alimentare, aleasă cu grijă în funcție de numărul de consumatori, cablul UTP sau conectori video balun sunt printre componentele importante ce nu pot lipsi dintr-un sistem de supraveghere. De aceea, este extrem de important să fie alese cu grijă de un specialist!

Dorești sa iți securizezi casa sau afacerea?

Echipa GYRTV este alături de dvs în fiecare stadiu al proiectului. Dacă deja ați luat în considerare varianta instalării unui sistem de supraveghere, vă invităm să faceți primul pas: contactați-ne! Vom stabili o întâlnire pentru a evalua riscurile la care sunteți expus și vom defini costurile care se impun, pentru a ne încadra în buget.

Share This