Alege o echipă de profesioniști pentru orice intervenție la sistemul electric

     Siguranța ta și a familiei tale este o prioritate. Sistemul electric defect este una dintre cele mai răspândite cauze de apariție a incendiilor. În proiectele noastre nu este vorba doar de funcționalitate (se aprinde sau nu becul), ci și de siguranță.              Verificările și măsurătorile efectuate de specialiști contribuie la identificarea riscurilor și ulterior, la luarea măsurilor ce se impun.

Acasă sau la birou siguranța este cea mai importantă.  Pierderile materiale cauzate de șocurile electrice pot fi reduse prin verificarea periodică a sistemului electric.

 

     Pentru a evita supraîncărcarea sistemului, montarea prizelor, întrerupătoarelor și a corpurilor de iluminat trebuie atent gândită încă din momentul proiectării. Consumatorii mari, precum mașinile de spălat, cuptoarele electrice, boilerul trebuie să fie conectate la un circuit electric separat.

      Și în ceea ce privește alegerea prizelor sau a întrerupătoarelor este recomandat să urmați sfatul specialistului. Pe piață veți găsi produse mai mult sau mai puțin calitative la prețuri diferite. Și din nou revenim la ideea că este prioritară siguranța.

 

Dorești mai multe informații?

Contactează-ne telefonic!

0741 498 702

Trimite-ne un e-mail!

office@gyrtvsecurity.ro

Instalații electrice mono și trifazice

Echipa noastră realizează atât instalații electrice de la zero, cât și intervenții pentru schimbarea componentelor arse sau depășite. 

Sisteme inteligente

Controlează totul de la distanță utilizând tehnologia modernă. Proiectele din categoria Smart House sunt cele mai apreciate.

Ai nevoie de o intervenție la sistemul electric?

Suntem o companie căreia îi pasă de clienții săi și care încearcă să ofere calitate și siguranță la fiecare lucrare finalizată. Dorim sa oferim cele mai bune servicii și de aceea, pentru fiecare client nou, oferim consultanță în alegerea celor mai bune echipamente și soluții. GYRTV SECURITY SYSTEM este un partener de încredere pentru siguranța și comfortul dvs!

Share This