Economisește timpul pierdut cu deschiderea și închiderea porților! 

}

Rapid

Comod

Eficient

Sigur

Economic

     Optează pentru porți automate. Închiderea și deschiderea porților este mai rapidă din telecomandă. Dincolo de economia de timp și de comoditate, aceste porți îți oferă siguranță din dublă perspectivă:

  1. Persoanele străine nu pot intra decât cu acord din interior. Este o formă de protecție pentru tine și familia ta.  Au fost situații în care, în plină zi, hoții s-au prefăcut că sunt de-ai casei și au intrat pentru a sustrage bunuri. Ochii vecinilor, cunoscuților pot fi astfel înșelați.
  2. Nu este necesar să cobori din mașină, noaptea, pentru a deschide poarta. Este cunoscut faptul că în astfel de momente pot avea loc tâlhării, furturi, etc.  De asemenea, sunt zone în care câinii de pe stradă pot deveni agresivi și este mai sigur să nu ieși din mașină.

     Porțile automate sunt utile și pentru a preveni ca micuții să iasă în stradă. Se poate întâmpla ca alți copii să îi cheme sau ca un cățel drăgălaș din vecini să le atragă atenția și să iasă din curte. Dacă porțile sunt automate va fi necesar să vă ceară ajutorul.

     Împreună alegem sistemul care se potrivește pentru tipul de porți existente. Sistemul poate fi controlat atât din telecomandă, cât și de pe smartphone.

Alege sisteme inteligente pentru casa și afacerea ta!

 

Cititor standalone de proximitate cu tastatura

Terminal pontaj cu cititor de amprenta

YALA INTELIGENTA CU CITITOR DE AMPRENTA

Kituri interfon pentru familie

Dorești mai multe informații?

Contactează-ne telefonic!

0741 498 702

Trimite-ne un e-mail!

office@gyrtvsecurity.ro

Alege un sistem inteligent pentru casa sau afacerea ta!

Echipa GYRTV este alături de dvs în fiecare stadiu al proiectului. Dacă deja ați luat în considerare varianta achiziționării unui sistem inteligent, vă invităm să faceți primul pas: contactați-ne! Vom stabili o întâlnire pentru a evalua riscurile la care sunteți expus și vom defini costurile care se impun, pentru a ne încadra în buget.

Share This